Zakład Oceny Żywienia
Sekretariat: mgr inż. Mariola Araucz, pok. 2109, tel.: 22 59 37 113
e-mail: zozyw@sggw.edu.pl
Kierownik Zakładu
prof. dr hab. Jadwiga Hamulka
e-mail: jadwiga_hamulka@sggw.edu.pl, tel.: 22 59 37 112
Nauczyciele akademiccy |
Numer telefonu |
Pokój |
Adres mailowy |
22 59 37 112 |
2102 |
||
22 59 37 121 |
2103 |
||
22 59 37 123 |
2110 |
||
22 59 37 125 |
2108 |
||
22 59 37 125 |
2108 |
||
22 59 37 116 |
2128 |
||
22 59 37 122 |
2107 |
||
Inni pracownicy |
|||
mgr inż. Mariola Araucz |
22 59 37 113 |
2109 |
|
mgr inż. Aleksandra Kanigowska |
22 59 37 113 |
2109 |
|
Doktoranci |
|||
mgr inż. Paulina Ihnatowicz | 22 59 37 122 | 2107 | |
mgr inż. Agnieszka Białkowska | 22 59 37 122 | 2107 | |
mgr inż. Daria Masztalerz-Kozubek | 22 59 37 122 | 2107 | |
mgr inż. Kacper Szewczyk | 22 59 37 122 | 2107 | |
Emerytowani profesorowie |
|||
prof. dr hab. Anna Gronowska-Senger |
22 59 37 123 |
2110 |
|
Przedmioty realizowane w Zakładzie
Analiza żywności; podstawy oceny żywienia; biologiczna ocena żywności; podstawy żywienia człowieka; racjonalizacja żywienia; żywienie w wieku rozwojowym; współczesne trendy w żywieniu człowieka; żywienie w warunkach ekstremalnych; planowanie żywienia dla różnych grup ludnosci; poradnictwo żywieniowe; aktualne problemy w żywieniu człowieka; nutrition and health; seminaria dyplomowe
Galeria