Systemy Zarządzania Bezpieczeństwem i Jakością Żywności

Drukuj

Systemy Zarządzania Bezpieczeństwem i Jakością Żywności

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji
ul. Nowoursynowska 159 C
02-776 Warszawa
budynek 32

tel.: 22 57 37 082

tel. kom.: 0 506 609 677

e-mail: joanna_trafialek@sggw.pl

Partner Merytoryczny: DEKRA  

Kierownik studiów: Dr inż. Joanna Trafiałek

Czas trwania studiów: 2 semestry, zajęcia rozpoczynają się od lutego każdego roku

Zasady naboru: według kolejności zgłoszeń

Termin zgłoszeń: rekrutacja na kolejną edycję studiów prowadzona jest każdego roku od czerwca do grudnia

Przewidywany limit miejsc: 35 (min. liczba uczestników 20 osób)

Opłata: 4800 zł za dwa semestry

W zajęciach mogą uczestniczyć studenci, którzy ukończyli studia i stopnia (inżynier lub licencjat).

Metody nauczania: wykłady, spotkania z praktykami oraz zajęcia warsztatowe

Informacje szczegółowe oraz dokumenty do pobrania: http://haccp.sggw.pl/

Wydajemy

  1. Świadectwo ukończenia studiów podyplomowych
  2. Zaświadczenie szkolenia Specjalisty ds. HACCP
  3. Zaświadczenia szkolenia Auditorów HACCP
  4. Istnieje możliwość otrzymania Certyfikatu Auditora systemu HACCP firmy DEKRA Certification Sp. z o.o.

 

Regulamin - pobierz