Wydział Żywienia Człowieka
Szkoła Główna
Gospodarstwa Wiejskiego
w Warszawie
PL
|
EN
eHMS
Wydział
Student
Kandydat
Nauka
Koła Naukowe
Kontakt
Usługi
Instytut
Jestes tutaj:
Strona główna
Żywienie Człowieka i Ocena Żywności
Plany studiów
Żywienie Człowieka i Ocena Żywności
Dziekanat
Organizacja roku akademickiego
Sylabusy
Plany zajęć
Plany studiów
Regulamin studiów
Efekty uczenia się
Praca dyplomowa
Praktyki
Koordynator praktyk ŻCziOŻ
Plan praktyk
Ramowy program praktyk
Regulamin praktyk studenckich
Dokumenty do pobrania
Oferty praktyk
Dokumenty do pobrania
OGŁOSZENIA
Dietetyka
Dziekanat
Organizacja roku akademickiego
Sylabusy
Plany zajęć
Plany studiów
Regulamin studiów
Efekty uczenia się
Praca dyplomowa
Praktyki
Plan praktyk
Ramowy program praktyk
Regulamin praktyk studenckich
Dokumenty do pobrania
Oferty praktyk
Dokumenty do pobrania
OGŁOSZENIA
Gastronomia i Hotelarstwo
Dziekanat
Organizacja roku akademickiego
Sylabusy
Plany zajęć
Plany studiów
Regulamin studiów
Efekty uczenia się
Praca dyplomowa
Praktyki
Plan praktyk
Ramowy program praktyk
Regulamin praktyk studenckich
Dokumenty do pobrania
Oferty praktyk
Dokumenty do pobrania
OGŁOSZENIA
Projektowanie żywności
Dziekanat
Praca dyplomowa
Organizacja roku akademickiego
Sylabusy
Plany zajęć
Plany studiów
Regulamin studiów
Studia doktoranckie
Zasady przeprowadzania przewodu doktorskiego
Studia podyplomowe
Nowoczesna Organizacja i Zarządzanie w Gastronomii
Poradnictwo Żywieniowe i Dietetyczne
Systemy Zarządzania Bezpieczeństwem i Jakością Żywności
Żywienie Człowieka i Gastronomia
Godziny konsultacji Dziekanów
Wydziałowa Agencja Pośrednictwa Pracy w Gastronomii i Hotelarstwie
Oferty pracy
Samorząd Studentów Wydziału Żywienia Człowieka
Materiały dydaktyczne wspomagające zdalne nauczanie
Plany studiów
Drukuj
2019
STUDIA STACJONARNE
Plan studiów stacjonarnych II stopnia