dr inż., adiunkt
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienia; Nauki o zdrowiu
Katedra Żywienia Człowieka
Zakład Podstaw Żywienia
(+48) 22 59 37 127
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 2135
Główne obszary działalności dydaktycznej:
Żywienie człowieka; toksykologia żywności; metodologia badań
Zainteresowania naukowe:
Sposób żywienia i stan odżywienia różnych grup populacyjnych; mikroskładniki: spożycie, stan odżywienia i stan zdrowia; suplementacja diety: korzyści i zagrożenia; pobranie metali ciężkich z dietą
Ph.D., assistant professor
Food technology and nutrition; Health sciences
Department of Human Nutrition
Chair of Basic Nutrition
Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c, building 32, 02-776 Warsaw
office 2135
Main areas of didactic activity:
Human nutrition; food toxicology; research methodology
Research interests:
Dietary intake and nutritional status of different population groups, micronutrients: intake, nutritional and health status; diet supplementation: benefits and risks; dietary intake of heavy metals