dr hab., starszy wykładowca
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienia; Nauki o żarządzaniu i jakości
Katedra Badań Rynku Żywności i Konsumpcji
(+48) 22 59 37 138
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 1129
Główne obszary działalności dydaktycznej:
Marketing; zachowania konsumentów na rynku żywności
Zainteresowania naukowe:
Zarządzanie jakością; nauki konsumenckie; marketing; ekonomika konsumpcji
Ph.D. senior lecturer (dr hab.)
Food technology and nutrition
Department of Food Market and Consumer Research
Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences, 159c Nowoursynowska Street, bld. 32, 00-776 Warsaw
office 1129
Main areas of didactic activity:
Marketing bases; food marketing; marketing of tourism and recreation services; marketing of accommodation services; marketing of gastronomy
Research interests:
Consumer’s opinion on food quality; food quality management; food product marketing; consumer’s behaviour on food market; consumers’ preferences; economy of consumption