dr, asystent
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienia; Nauki o zarządzaniu i jakości
Katedra Badań Rynku Żywności i Konsumpcji
(+48) 22 59 37 132
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 104
Główne obszary działalności dydaktycznej:
Ochrona konsumentów; prawo żywnościowe
Zainteresowania naukowe:
Ochrona i edukacja konsumentów; jakość i bezpieczeństwo żywności; uwarunkowania zachowań konsumentów na rynku żywności
Ph.D., assistant
Food technology and nutrition
Department of Food Market and Consumer Research
Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c St., building 32, 02-776 Warsaw
office 104
Main areas of didactic activity:
Consumer protection; food legislation
Research interests:
Consumer protection and education; food quality and safety; determinants of consumer behaviour in the food market