dr inż., starszy wykładowca
Dyscyplina naukowa:
Technologia żywności i żywienia
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
Zakład Technologii Gastronomicznej
(+48) 22 59 37 064
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 82
Głównie obszary działalności dydaktycznej:
Technologia gastronomiczna; obsługa konsumenta w gastronomii; opracowywanie nowych potraw; polska kuchnia regionalna; kuchnie narodowe
Zainteresowania naukowe:
Jakość usług gastronomicznych, aspekty: technologiczne, higieniczne, obsługi konsumenta; wpływ procesu technologicznego na jakość warzyw i mięsa; charakterystyka i funkcjonowanie cateringu w Polsce, programy komputerowe stosowane w gastronomii,
Ph.D., senior lecturer
Food technology and nutrition
Department of Food Gastronomy and Food Hygiene
Chair of Food Gastronomy
Institute of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c St., building 32, 02-776 Warsaw
office 82
Main areas of didactic activity:
Catering technology; consumer services in catering; new dishes development; Polish regional cuisine and national cuisines
Research interests:
The quality of catering services from the dietary, technological, hygienic and consumer service aspects; effect of technological process on quality of vegetables and meat; characteristics and functioning of catering services in Poland; assessing the correctness of preparing meals by consumers in a household, computer programs using in catering service