dr hab., adiunkt
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienia
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności
(+48) 22 59 37 065
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 87
Główne obszary działalności dydaktycznej:
Higiena żywności; żywność probiotyczna
Zainteresowania naukowe:
Bakterie fermentacji mlekowej; probiotyki
Ph.D., assistant professor
Food technology and nutrition
Department of Food Gastronomy and Food Hygiene
Chair of Food Hygiene and Quality Management
Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c St., building 32, 02-776 Warsaw
office 87
Main areas of didactic activity:
Food hygiene; probiotic food
Research interests:
Lactic acid bacteria; probiotics; food safety