prof. dr hab.
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienia
Katedra Badań Rynku Żywności i Konsumpcji
(+48) 22 59 37 134
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 105
Głównie obszary działalności dydaktycznej:
Media w upowszechnianiu wiedzy żywieniowej; Dietoprofilaktyka w gastronomii
Zainteresowania naukowe:
Postrzeganie jakości przez konsumentów; Preferencje konsumentów wobec żywności; Zachowania konsumentów; neofobia żywieniowa
Professor
Food technology and nutrition
Department of Food Market and Consumer Research
Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c St., building 32, 02-776 Warsaw
office 0116
Main areas of didactic activity:
Media in the dissemination of nutritional knowledge; Dietary prevention in gastronomy
Research interests:
Consumer perception and preferences of food quality; Consumer behaviors; Food neophobia