dr inż., adiunkt
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienia
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
Zakład Analiz Instrumentalnych
(+48) 22 59 37 067
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 0113
Główne obszary działalności dydaktycznej:
Ogólna technologia żywności; chemia żywności
Zainteresowania naukowe:
Bakterie kwasu mlekowego; wpływ probiotyków na jakość żywności; nowoczesne techniki utrwalania żywności
Assistant Professor (dr inż.)
Food technology and nutrition
Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c St., building 32, 02-776 Warsaw
office 0113
Main areas of didactic activity:
Basic food technology; food chemistry
Research interests:
Lactic acid bacteria; influence of probiotics on food quality; novel methods of food preservation