dr, asystent naukowy
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienia; Inżynieria materiałowa
Katedra Techniki i Projektowania Żywności
Zakład Projektowania Żywności
(+48) 22 59 37 086
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 0120
Główne obszary działalności dydaktycznej:
Inżynieria żywności
Zainteresowania naukowe:
Wykorzystanie technik elektroforetycznych do oznaczeń białek; analiza wpływu stopnia degradacji białek na jakość technologiczną mięsa; enzymatyczna analiza składników warunkujących pH mięsa wołowego
PhD., research assistant
Food technology and nutrition
Department of Technique and Food Development
Chair of Food Development
Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c St., building 32, 02-776 Warsaw
office 0120
Main areas of didactic activity:
Food engineering
Research interests:
The use of electrophoresis techniques for the determination of proteins; analysis of the impact of the degradation of proteins on the technological quality of meat; enzymatic analysis of the constituents determining the pH of beef