dr inż., adiunkt
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienia
Katedra Dietetyki
Zakład Dietetyki
(+48) 22 59 37 186
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 096
Główne obszary działalności dydaktycznej:
Dietetyka; dietoprofilaktyka; dietoterapia; preparaty dietetyczne; diety niekonwencjonalne
Zainteresowania naukowe:
Ocena stanu odżywienia i sposobu żywienia osób starszych; wpływ czynników żywieniowych na metabolizm w wątrobie; efekt stosowania substancji naturalnych u pacjentów z przewlekłymi chorobami wątroby
Ph.D., assistant professor
Food technology and nutrition
Department of Dietetics
Chair of Dietetic
Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, 159c Nowoursynowska St., building 32, 02-776 Warsaw
office 096
Main areas of didactic activity:
Dietetics, dietary treatment; dietary prevention; special nutritional products and medical food; unconventional diets
Research interests:
Assessment of nutritional status and dietary habits of elderly people; the impact of nutritional factors on metabolism in the liver; effect of natural substances on liver disease in patients with chronicliver diseases