dr inż. Maria Jeznach
- Projekty prowadzone na Wydziale
- Projekty realizowane w Katedrze Dietetyki
- Projekty realizowane w Katedrze Organizacji i Ekonomiki Konsumpcji
- Projekty realizowane w Katedrze Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
- Projekty realizowane w Katedrze Żywienia Człowieka
- Projekty realizowane w Katedrze Żywności Funkcjonalnej, Ekologicznej i Towaroznawstwa
- Projekty realizowane w Katedrze Techniki i Projektowania Żywności
- Publikacje pracowników
- Postępowania doktorskie
- Zasady przeprowadzania przewodu doktorskiego
- Informacje o postępowaniach doktorskich
- Mgr inż. Katarzyna Neffe-Skocińska
- Mgr inż. Monika Marcinkowska-Lesiak
- Mgr inż. Marcin Kurek
- Mgr inż. Małgorzata Białek
- Mgr inż. Monika Piwińska
- Mgr inż. Jakub Mikiciuk
- Mgr inż. Mateusz Rogalski
- Mgr inż. Justyna Malinowska
- Mgr Anna Olewnik-Mikołajewska
- Mgr inż. Anna Sakowska
- Mgr Agata Białecka
- Mgr inż. Małgorzata Moczkowska
- Mgr inż. Joanna Łopacka
- Mgr inż. Dominika Suchecka
- Mgr inż. Anna Rzepkowska
- Mgr inż. Elżbieta Górska-Horczyczak
- Materiały do pobrania
- Postępowania habilitacyjne
- Zasady przeprowadzania przewodów habilitacyjnych
- Informacje o postępowaniach habilitacyjnych
- dr Agata Chmurzyńska
- dr inż. Arkadiusz Szterk
- dr inż. Ewelina Hallmann
- dr inż. Jarosława Rutkowska
- dr inż. Joanna Kałuża
- dr inż. Katarzyna Antosik
- dr inż. Maria Jeznach
- dr inż. Magdalena Górnicka
- dr inż. Dominika Guzek
- dr inż. Danuta Jaworska
- dr inż. Renata Kazimierczak
- dr inż. Joanna Harasym
- dr inż. Joanna Trafiałek
- dr Dominika Głąbska
- Materiały do pobrania
- Postępowanie o tytuł profesora
- Materiały do pobrania