środa, 26.04.2017

Spotkanie z przedstawicielami Pracodawców dla absolwentów Kierunku Gastronomia i Hotelarstwo

W dniu 25 kwietnia br. odbyło się spotkanie rozszerzonego Kolegium Dziekańskiego Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji z przedstawicielami Pracodawców dla absolwentów Kierunku Gastronomia i Hotelarstwo. W spotkaniu udział wzięli między innymi: Aleksandra Komosińska – specjalista ds. rekrutacji (dział HR), Sheraton Warsaw Hotel, The Westin Warsaw, Hotel Bristol, Warsaw A Luxury Collection Hotel; Artur Grajber – szef kuchni hotelu Sheraton Warsaw; Marcin Pajewski – właściciel restauracji “Kuchnia Otwarta”; Michał Molenda – szef kuchni w restauracji “Kuchnia Otwarta” oraz Maciej Kozłowski – Prezes Zarządu, IPS Hotel Operator, Sp. z o.o.

(od lewej) Prof. dr hab. Krystyna Gutkowska – Dziekan Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji; Dr hab. Ewa Czarniecka-Skubina – Kierownik Zakładu Technologii Gastronomicznej, Pełnomocnik Dziekana ds. praktyk na kierunku Gastronomia i Hotelarstwo; Prof. dr hab. Wiesław Przybylski – Kierownik Katedry Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności; Dr hab. Ewa Lange – Kierownik Katedry Dietetyka

(od prawej) Aleksandra Komosińska – specjalista ds. rekrutacji (dział HR), Sheraton Warsaw Hotel, The Westin Warsaw, Hotel Bristol, Warsaw A Luxury Collection Hotel; Artur Grajber – szef kuchni hotelu Sheraton Warsaw; Marcin Pajewski – właściciel restauracji “Kuchnia Otwarta”; Michał Molenda – szef kuchni w restauracji “Kuchnia Otwarta”

(od lewej) Prof. dr hab. Aleksander Lisowski – Pełnomocnik Rektora ds.  Współpracy z Gospodarki; Prof. dr hab. Krystyna Gutkowska – Dziekan Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji; Maciej Kozłowski – Prezes Zarządu, IPS Hotel Operator, Sp. z o.o

facebookgoogle_plustwitterlinkedinfacebookgoogle_plustwitterlinkedin