Jestes tutaj:
Strona głównaAktualnościSpotkanie z przedstawicielami Pracodawców dla absolwentów Kierunku Gastronomia i Hotelarstwo
środa, 26.04.2017
Spotkanie z przedstawicielami Pracodawców dla absolwentów Kierunku Gastronomia i Hotelarstwo
W dniu 25 kwietnia br. odbyło się spotkanie rozszerzonego Kolegium Dziekańskiego Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji z przedstawicielami Pracodawców dla absolwentów Kierunku Gastronomia i Hotelarstwo. W spotkaniu udział wzięli między innymi: Aleksandra Komosińska – specjalista ds. rekrutacji (dział HR), Sheraton Warsaw Hotel, The Westin Warsaw, Hotel Bristol, Warsaw A Luxury Collection Hotel; Artur Grajber – szef kuchni hotelu Sheraton Warsaw; Marcin Pajewski – właściciel restauracji “Kuchnia Otwarta”; Michał Molenda – szef kuchni w restauracji “Kuchnia Otwarta” oraz Maciej Kozłowski – Prezes Zarządu, IPS Hotel Operator, Sp. z o.o.
|
|
|
(od lewej) Prof. dr hab. Krystyna Gutkowska – Dziekan Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji; Dr hab. Ewa Czarniecka-Skubina – Kierownik Zakładu Technologii Gastronomicznej, Pełnomocnik Dziekana ds. praktyk na kierunku Gastronomia i Hotelarstwo; Prof. dr hab. Wiesław Przybylski – Kierownik Katedry Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności; Dr hab. Ewa Lange – Kierownik Katedry Dietetyka
|
(od prawej) Aleksandra Komosińska – specjalista ds. rekrutacji (dział HR), Sheraton Warsaw Hotel, The Westin Warsaw, Hotel Bristol, Warsaw A Luxury Collection Hotel; Artur Grajber – szef kuchni hotelu Sheraton Warsaw; Marcin Pajewski – właściciel restauracji “Kuchnia Otwarta”; Michał Molenda – szef kuchni w restauracji “Kuchnia Otwarta”
|
(od lewej) Prof. dr hab. Aleksander Lisowski – Pełnomocnik Rektora ds. Współpracy z Gospodarki; Prof. dr hab. Krystyna Gutkowska – Dziekan Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji; Maciej Kozłowski – Prezes Zarządu, IPS Hotel Operator, Sp. z o.o
|