Akademia Bristolu

Drukuj

Akademia Bristolu dla nauczycieli akademickich Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji to wspólny projekt Hotelu Bristol a Luxury Collection Hotel, Warsaw i Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW w Warszawie.
Powstanie Akademii Bristolu dla nauczycieli akademickich zostało zainicjowane w celu podniesienia kompetencji zawodowych nauczycieli w zakresie gastronomii i hotelarstwa.

Koordynatorzy projektu:
z hotelu Bristol
Iwona Dobroch - Specjalista ds. Szkoleń i Rozwoju
Anna Śliwińska - Hunan Resources Manager
z Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji
dr hab. Ewa Czarniecka-Skubina

Tematyka spotkań/ szkoleń związana jest z funkcjonowaniem hotelu, zarówno w części hotelarskiej, jak i gastronomicznej. Swoją wiedzą z dziedziny branży hotelarskiej z nauczycielami akademickimi podzielą się pracownicy hotelu:

Aleksandar Zivkovic

Michał Tkaczyk

Marta Krzemińska

Piotr Madej

Program zajęć Akademii Bristolu dla nauczycieli akademickich pobierz tutaj.