Mgr inż. asystent naukowy
Dyscyplina naukowa: Biotechnologia
Katedra Techniki i Projektowania Żywności
Zakład Techniki w Żywieniu
(+48) 22 59 37 078
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pok. B109
Zainteresowania naukowe:
Właściwości bioaktywne substancji pochodzących z roślin; Metody izolacji substancji bioaktywnych występujących w produktach pochodzenia roślinnego; Metody instrumentalne analizy ilościowej i jakościowej białka roślinnego
MSc. scientific assistant
Biotechnology
Department of Technique and Food Development
Department of Technology in Nutrition
Institute of Human Nutrition, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c, building 32, 02-776 Warsaw
office B109
Research interests:
Bioactive properties of substances derived from plants; Methods of isolation of bioactive substances found in plant-derived products; Instrumental methods of quantitative and qualitative analysis of vegetable protein.