dr hab., adiunkt
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienia
Katedra Badań Rynku Żywności i Konsumpcji
(+48) 22 59 37 145
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 107
Głównie obszary działalności dydaktycznej:
Nowe trendy w konsumpcji; ochrona konsumenta na rynku żywności; prawo żywnościowe; zachowania konsumentów na rynku żywności
Zainteresowania naukowe:
nowe trendy w rozwoju rynku żywności, postawy i zachowania konsumentów na rynku żywności, innowacje na rynku żywności, jakość żywności z perspektywy konsumenta
Ph.D., assistant professor
Food technology and nutrition
Department of Food Market and Consumer Research
Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c St., building 32, 02-776 Warsaw
office 107
Main areas of didactic activity:
New trends in consumption; consumer protection in the food market; food law; consumer behaviour in the food market
Research interests:
New trends in the food market development; consumers’ attitudes and behaviour in the food market; innovation in the food market; food quality from consumers’ point of view