dr inż., adiunkt naukowo-dydaktyczny
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienia
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
Zakład Analiz Instrumentalnych
(+48) 22 59 37 071
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 0113
Główne obszary działalności dydaktycznej:
Chemia żywności; instrumentalna analiza żywności
Zainteresowania naukowe:
Wartość odżywcza i zdrowotna żywności; skład związków lipidowych i zapachowych w żywności
Ph.D., assistant professor
Food technology and nutrition
Department of Food Gastronomy and Food Hygiene
Chair of Instrumental Analysis
Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c St., building 32, 02-776 Warsaw
office 0113
Main areas of didactic activity:
Food chemistry; instrument analysis of food
Research interests:
Nutritional and health properties of food; determinants of lipids and aroma volatiles composition of food