mgr inż., asystent naukowo-dydaktyczny
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienia
Katedra Żywności Funkcjonalnej i Ekologicznej
Zakład Żywności Funkcjonalnej i Badań Sensorycznych
tel. (+48) 22 59 37 045
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, SGGW w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 1087
Główne obszary działalności dydaktycznej:
Technologia produktów pochodzenia roślinnego; żywność specjalnego przeznaczenia żywieniowego; żywność funkcjonalna; towaroznawstwo żywności przetworzonej;
Zainteresowania naukowe:
Wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą oraz przydatność żywieniową i technologiczną produktów pochodzenia roślinnego; właściwości funkcjonalne bioaktywnych składników żywności; żywność funkcjonalna a zdrowie człowieka
M.Sc.
Food technology and nutrition
Department of Functional and Organic Food
Chair of Functional Food and Sensory Research
Institute of Human Nutrition, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c, building 32, 02-776 Warsaw
office 1087