dr inż., adiunkt
Dyscyplina naukowa:
technologia żywności i żywienia
Katedra Badań Rynku Żywności i Konsumpcji
(+48) 22 59 37 012
joanna_kaczorowska@sggw.edu.pl
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 0119
Główne obszary działalności dydaktycznej:
Projektowanie nowych produktów żywnościowych; tendencje w zarządzaniu; ekonomika konsumpcji; organizacja i zarządzanie przedsiębiorstw żywnościowych
Zainteresowania naukowe:
Projektowanie nowych produktów; marketing sensoryczny; odpowiedzialna konsumpcja
Ph.D., assistant professor
Food technology and nutrition
Department of Food Market and Consumer Research
Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c St., building 32, 02-776 Warsaw
office 0119
Main areas of didactic activity:
Food product development; management trends; consumption economics; organizational structure of food market
Research interests:
Food sector innovation; food product creation and development; sensory marketing