dr hab., adiunkt
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienia
Katedra Badań Rynku Żywności i Konsumpcji
(+48) 22 59 37 137
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 1123
Główne obszary działalności dydaktycznej:
Technologia informacyjna; statystyka i informatyka stosowana; systemy informatyczne w hotelarstwie; wykorzystanie technik informatycznych w zarządzaniu przedsiębiorstwem
Zainteresowania naukowe:
Akwizycja oraz statystyczna analiza danych; modelowanie matematyczne; wykorzystanie technik wizyjnych w badaniach żywności; śledzenie (traceability) w trakcie procesu produkcji i dystrybucji żywności; e-commerce ze szczególnym uwzględnieniem żywności
Ph.D., assistant professor
Food technology and nutrition
Department of Food Market and Consumer Research
Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c St., building 32, 02-776 Warsaw
office 1123
Main areas of didactic activity:
Information technology; applied statistics and informatics; IT systems in the hospitality management; informatics in management
Research interests:
Data acquisition and statistical analysis; mathematical modeling; computer vision technology for performance evaluation of food products; traceability in the process of food production and distribution; e-commerce with particular emphasis on food