dr hab., adiunkt
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienie człowieka; Nauki o zarządzaniu i jakosci
Katedra Badań Rynku Żywności i Konsumpcji
(+48) 22 59 37 135
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 106
Głównie obszary działalności dydaktycznej:
Zarządzanie relacjami z klientem; zarządzanie i marketing; marketing usług; projektowanie produktu żywnościowego
Zainteresowania naukowe:
Zachowania konsumentów na rynku żywności; rynek usług gastronomicznych – zmiany i perspektywy rozwoju; innowacyjność rynku żywności
Ph.D., assistant professor (dr hab.)
Food technology and nutrition
Department of Food Market and Consumer Research
Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c St., building 32, 02-776 Warsaw
office 106
Main areas of didactic activity:
Customer relationship management, management and marketing, marketing services, food product design
Research interests:
Consumer behavior in the food market; food service market – changes and development prospects; innovativeness on food market