dr inż., adiunkt
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienia; Nauki o zdrowiu
Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności
(+48) 22 59 37 070
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 84
Główne obszary działalności dydaktycznej:
Higiena żywności; systemy zapewniania i zarządzania bezpieczeństwa żywności;
Zainteresowania naukowe:
Mikrobiologia prognostyczna; instrumentalne i klasyczne metody analizy jakości mikrobiologicznej żywności; oddziaływanie nanosrebra na drobnoustroje
Ph.D., assistant professor
Food technology and nutrition; Health sciences
Department of Food Gastronomy and Food Hygiene
Chair of Food Hygiene and Quality Management
Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c St., building 32, 02-776 Warsaw
office 84
Main areas of didactic activity:
Food hygiene; systems assurance and food safety management
Research interests:
Predictive microbiology; instrumental and classical methods of analysis of microbiological quality of food ; the effect of nanosilver on microorganisms