dr hab., adiunkt
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienia
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
Zakład Nutrigenomiki
(+48) 22 59 370 64
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 81
Główne obszary działalności dydaktycznej:
Technologie przetwarzania produktów pochodzenia zwierzęcego; technologie w gastronomi; uwarunkowania jakości żywności
Zainteresowania naukowe:
Ocena produktów spożywczych z wykorzystaniem metod analizy sensorycznej
Ph.D., assistant professor (dr hab.)
Food technology and nutrition
Department of Food Gastronomy and Food Hygiene
Chair of Nutrigenomics
Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c St., building 32, 02-776 Warsaw
office 81
Main areas of didactic activity:
Technologies of processed animal products; catering technology; food quality conditions
Research interests:
Evaluation of food products quality using methods of sensory analysis