prof. dr hab., profesor zwyczajny
Dyscyplina naukowa :
Technologia żywności i żywienia
Katedra Organizacji i Ekonomiki Konsumpcji
Zakład Wyżywienia Ludności
22 59 37 140
pokój 1121
Główne obszary działalności dydaktycznej:
Podstawy zarządzania; organizacja i zarządzanie przedsiębiorstwami żywnościowymi; tendencje w zarządzaniu w sektorze żywnościowym; zarządzanie i marketing; polityka wyżywienia ludności
Zainteresowania naukowe:
Organizacja i zarządzanie w sektorze żywnościowym, obejmującym sferę przetwórstwa żywności i sferę usług żywienia poza domem; strategie realizacji zdrowego stylu życia; zrównoważona produkcji i konsumpcja żywności; edukacja konsumenta; uwarunkowania i ocena spożycia żywności; gospodarka żywnościowa- analiza sektorowa; rynek żywności; organizacja i zarządzanie w sektorze żywnościowym oraz polityka wyżywienia ludności
Professor
Food technology and nutrition
Department of Organization and Consumption Economics
Chair of Food and Nutrition Policy
Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c St., building 32, 02-776 Warsaw
office 1121
Main areas of didactic activity:
Basic management; organization and management of food companies; trends in management of food companies; management and marketing; food and nutrition policy
Research interests:
Organization and management in the food sector including the food processing sphere and food services; strategies for implementing a healthy lifestyle; sustainable production and consumption of food; consumer education; conditions and evaluation of food consumption; food economy – sectorial analysis; food market; organization and management in the food sector as well as food and nutrition policy