mgr inż., asystent naukowy
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienia; Inżynieria materiałowa
Katedra Techniki i Projektowania Żywności
Zakład Projektowania Żywności
(+48) 22 59 37 086
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój 0120
Główne obszary działalności dydaktycznej:
Inżynieria żywności
Zainteresowania naukowe:
Instrumentalny pomiar właściwości fizykochemicznych produktów spożywczych; wpływ dodatku substancji bioaktywnych na cechy technologiczne produktów mięsnych.
Sc., research assistant
Food technology and nutrition
Department of Technique and Food Development
Chair of Food Development
Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159c St., building 32, 02-776 Warsaw
office 0120
Main areas of didactic activity:
Food engineering
Research interests:
The instrumental measurement of the physicochemical properties of food products; effect of the bioactive substances addition on the meat products technological properties.