mgr inż., starszy specjalista inżynieryjno – techniczny
Dyscyplina naukowa: Technologia żywności i żywienia; Inżynieria materiałowa
Katedra Techniki i Projektowania Żywności
Zakład Techniki w Żywieniu
(+48) 22 59 37 080
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159c, budynek 32, 02-776 Warszawa
pokój HP 6
Główne obszary działalności dydaktycznej:
Maszynoznawstwo gastronomiczne; inżynieria żywności
Zainteresowania naukowe:
Technologia mięsa i przetworów mięsnych
Sc., senior specialist
Food technology and nutrition
Department of Technique and Food Development
Chair of Engineering in Nutrition
INstitute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159C St., building 32, 02-776 Warsaw
office HP 6
Main areas of didactic activity:
Equipment in catering; process engineering in food technology
Research interests:
Meat and meat products technology