Wydział Żywienia Człowieka
Szkoła Główna
Gospodarstwa Wiejskiego
w Warszawie
PL
|
EN
eHMS
Wydział
Student
Kandydat
Nauka
Koła Naukowe
Kontakt
Usługi
Instytut
Jestes tutaj:
Strona główna
dr inż. Danuta Jaworska
Projekty prowadzone w Instytucie
Projekty realizowane w Katedrze Dietetyki
Projekty realizowane w Katedrze Badań Rynku Żywności i Konsumpcji
Projekty realizowane w Katedrze Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności
Projekty realizowane w Katedrze Żywienia Człowieka
Projekty realizowane w Katedrze Żywności Funkcjonalnej i Ekologicznej
Projekty realizowane w Katedrze Techniki i Projektowania Żywności
Publikacje pracowników
Postępowania doktorskie
Zasady przeprowadzania przewodu doktorskiego
Informacje o postępowaniach doktorskich
Materiały do pobrania
Postępowania habilitacyjne
Zasady przeprowadzania przewodów habilitacyjnych
Informacje o postępowaniach habilitacyjnych
Materiały do pobrania
Postępowanie o tytuł profesora
Materiały do pobrania
Materiały do pobrania
Monografie i podręczniki
Publikacje i wystąpienia konferencyjne studentów
Nagrody i wyróżnienia dla studentów
dr inż. Danuta Jaworska
Drukuj
Dr inż. Danuta Jaworska
Wniosek
Autoreferat w języku polskim
Autoreferat w języku angielskim
Harmonogram przebiegu postępowania habilitacyjnego
Skład Komisji Habilitacyjnej w postępowaniu awansowym
Recenzja 1
Recenzja 2
Recenzja 3
Uchwała z uzasadnieniem