Działania Koła rok akademicki 2016-2017

Drukuj

Koło rozpoczęło działalność w roku akademickim 2016/2017. Dotychczasowe ociągnięcia i działania to:
- współpraca na wyłączność i patronat Polskiej Akademii Gościnności- pierwszej w Polsce platformy dotyczącej gościnności usługowej
- czynny udział w Dniach SGGW 2016, 2017 (organizacja i obsługa stoisk)
- utworzenie i zorganizowanie pierwszej edycji konkursu kulinarnego "MasterEco 2016" na Międzynarodowych Targach Ecorganica
- udział w zajęciach terenowych w hotelu Portos
- uzyskanie I wyróżnienia oraz II miejsca na Przeglądzie Kół Naukowych SGGW 2016
- organizacja wykładu z praktykiem Panem Zbigniewem Kowalskim na temat Gościnności Usługowej oraz warsztatów z gośćmi specjalnymi (przedstawicielem Ministerstwa Sportu i Turystyki Panią Hanną Marią Jakonowską, podróżniczką i blogerką Panią Martą Duczman, przedstawicielem hotelu Portos oraz z Panią dziekan prof. dr hab. Krystyną Gutkowską)
- pomoc w organizacji warsztatów gotowania bez glutenu