piątek, 3.02.2017

„Z miłości do smaku” – książka kucharsko-lifestylowa przygotowana
z udziałem pracowników Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

Kuchnia, ucztowanie, zdrowie i dobre samopoczucie to tematy przewodnie nowej polsko-francuskiej książki kucharsko-lifestylowej, pt. „Z miłości do smaku”, której wydawcą jest Carrefour Polska, a partnerami: Grupa Orbis, Instytut Francuski oraz SGGW. Publikacja łączy w sobie różnorodność smacznych i zdrowych potraw przygotowanych przez wybitnych polskich i francuskich kucharzy i pasjonatów gotowania, z ciekawostkami kulturowymi i kulinarnymi oraz nowoczesnym podejściem do tematu zdrowego odżywiania. 

Dr hab. Ewa Czarniecka - Skubina i dr hab. Małgorzata Drywień przygotowały porady żywieniowe oraz ciekawostki dotyczące zasad zdrowego odżywiania, które uzupełniają publikację.

okladka_z_milosci_do_smaku

 

 

facebookgoogle_plustwitterlinkedinfacebookgoogle_plustwitterlinkedin