W sobotę 4 lutego w Centrum Wodnym SGGW odbył się Dzień Otwarty dla kandydatów na studia. Uczniowie szkół średnich mieli możliwość porozmawiania bezpośrednio ze studentami i nauczycielami akademickimi oraz zapoznania się z ofertą studiów na naszym Wydziale.
W dniu otwartym udział wzięli: Monika Miernicka, Karolina Misztal, Małgorzata Sobieralska, Monika Wroniszewska i Mariusz Żuk z kierunku Żywienie człowieka i ocena żywności; Angelika Borkowska, Beata Jakubowska, Bartosz Kwiatkowski i Krystian Płoski z kierunku Gastronomia i hotelarstwo oraz Marta Plichta i Anna Rudnicka z kierunku Dietetyka. W organizację i realizację wydarzenia zaangażowani byli także pracownicy Wydziału: dr hab. Jadwiga Hamułka, prof. nadzw. SGGW, dr hab. Magdalena Górnicka, dr inż. Anna Harton, dr inż. Joanna Rachtan Janicka, dr inż. Marzena Tomaszewska oraz dr inż. Monika Świątkowska.
Wszystkim studentom i pracownikom biorącym udział w tym wydarzeniu dziękujemy za poświęcony czas i zaangażowanie!