wtorek, 21.03.2017

Dni Kariery w Zespole Szkół Gastronomicznych

Dnia 16 marca 2017 r. w Zespole Szkół Gastronomicznych im. prof. E. Pijanowskiego w Warszawie na Poznańskiej odbyły się "Dni Kariery".
Delegacja studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji miała przyjemność w nich uczestniczyć, jednocześnie dzieląc się ze studentami swoim doświadczeniem ze studiowania. Studenci przekazali przyszłym absolwentom technikum informacje na temat bogatej oferty studiowania na wydziale, przybliżając im wszystkie niezbędne informacje oraz zaspakajając ich ciekawość. 
 
Oferta WNoŻCiK nie byłą jedyna. Nasi studenci mieli okazję uczestniczyć w Dniach Kariery obok takich osób z branży jak InterContinental, Marriot, Novotel i wiele innych. Wielu uczniów Zespołu było bardzo zainteresowanych zarówno studiami dziennymi, jak i zaocznymi na naszym Wydziale.
 
W promocji Wydziału aktywny udział wzięli studenci: Monika Kufka, Jan Łukowski oraz doktorant Daniel Knysak. Nad wszystkim kontrolę sprawowała dr hab., profesor nadzw. SGGW Jadwiga Hamułka.
 
Z niecierpliwością czekamy na owoce tego wydarzenia, w postaci nowych studentów Naszego Wydziału.
 
Mariusz Żuk, student kierunku Żywienie Człowieka i Ocena Żywności
 
 
dni kariery
dni kariery 2
facebookgoogle_plustwitterlinkedinfacebookgoogle_plustwitterlinkedin